A Spark Presentationnél hiszünk abban, hogy rossz prezentációk nem azért születik, mert az előadóval, a PowerPointtal vagy a műfajjal van baj - hanem a folyamattal. A folyamaton pedig szerencsére nagyon könnyű segíteni. A kommunikáció rendkívül könnyen tanulható készség.


A prezentáció tervezés nem kínkeserves. Csak válaszolni kell a megfelelő kérdésekre. A PowerPoint nem rossz, csak ismerni kell a design alapelveket. Az előadás nem ijesztő, csak tudni kell, mitől érzed majd magad komfortosan. 


Kurzusainkból megtudod, miként lesz érthető, élvezetes és szerethető a befogadó fél számára, amit mondani szeretnél, hogyan térképezd fel nem csak a közönségedet, hanem saját magadat is, miként építsd fel a mondandódat, fordítsd le slide-okra és add elő élvezetesebben, magabiztosabban és érdekesebben.


Ha jól kommunikálod, ugyanis a mondandód szikraként lobban, majd lángra kap a közönséged fejében. Formáld hát úgy, hogy futótűzként terjedjen az üzeneted!


Bárkinek, aki szeretne jobban kommunikálni és átadni az üzenetét.

Annak is, aki még csak az elején jár ennek az útnak és annak is, aki rendszeresen szokott prezentálni, hiszen munkánk fókuszában a szemléletváltás áll, amely segít a mondandódat érdekesebben, élvezetesebben és maradandóbban átadni.


Az üzenet átadásra ugyan prezentációkon keresztül beszélünk, de Basics és Advanced anyagai bármilyen más kommunikációs helyzetben és formátumban is hasznodra válnak.


Szakértőktől az értékesítőkig, az irodában vagy otthonról dolgozókig, de még a pályakezdőktől és a vezetőkig is mind megtalálják a számukra értékes, szükséges és kézzelfogható tudást ahhoz, hogy jobban strukturálják a mondandójukat, szebb vizuális anyagokat készítsenek, vagy hatásosabban meséljék el a gondolataikat.

Ha elvégzed a kurzusokat,


sokkal könnyebben tudsz majd meetingeken felszólalni, improvizálni, vagy akár az ötletedet eladni. Ha növelni szeretnéd az eladásokat, szakértőként riportot írsz, esetleg felfuttatni a vállalkozásodat, itt a helyed. Jó helyen jársz, ha új termék bevezetésén gondolkodsz, egyéni vállalkozóként új ügyfeleket szeretnél szerezni, vagy egy multinacionális cégnél szoktál prezentálni. Hasznodra válik, ha blogolsz, hírleveleket írsz vagy jobb social media posztokat szeretnél írni. De akkor is ajánlom ezt a kurzust, ha startupperként befektetőket keresel, cégvezetőként az évindító all staff beszédedet írod, netán a TED piros pöttyére készülsz felállni. 


Sokkal gyorsabban leszel képes fókuszáltabb, összeszedettebb és élvezetesebb anyagokat készíteni, amik szebbé és könnyen áttekinthetővé válnak, sőt, magabiztosabban állsz majd ki mások elé, ami kihatással lesz az életed többi területére is.
Kurzusank jelenleg szervezetek számára elérhetőek, de hamarosan megnyitjuk a kapukat mindenki számára!